Ingatlanajánló

2023.09.03. 15:30

Elérhető árú otthon Szolnok belvárosában

Óckodik a hiteltől? Nem vágyik kertes házba? Panelből nem kér? Akkor Önnek kell megvennie ezt a belvárosi, 42 négyzetméteres lakást, amelyet kedvére berendezhet, és az előző tulajdonos konyháját sem kell néznie! Alacsony rezsi, tiszta lépcsőház, és minden a közelben van. Felújítani pedig nem kell!

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Szolnok, Belvárosban 42 m2 hasznos alapterületű tégla építésű lakás eladó. 

A 2. emeleti otthon egy szobával, egy félszobával, egy konyhával, egy kamrával, egy fürdőszoba-WC-vel, egy közlekedővel és egy francia erkéllyel rendelkezik. A lakás jó állapotú, lakhatásra alkalmas, a fürdőszoba és a konyha burkolata, valamint az előszoba burkolata felújításon esett át. A szobák felújított parkettás, a többi helyiség járólap –, a kamra PVC borítású. 

Forrás: ingatlanbazar.hu

A belső falak tisztasági festése megtörtént. A külső nyílászárók eredeti fa szerkezetűek, de új festést kaptak, valamint redőnnyel szereltek. A belsők szintén eredetiek, újra festettek. A bejárati ajtó eredeti normál állapotú, hevederzárral ellátott. Az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják. A lakás melegvíz ellátását Fég átfolyós rendszerű gázüzemű vízmelegítő, a konyha melegvíz ellátását elektromos vízmelegítő biztosítja. 

A villanyhálózat eredeti, a biztosíték-tábla cserélt. A villanyhálózat és a konvektorok szakemberek által bevizsgálásra kerültek, üzembiztos állapotúak. Az erkélyről a kilátás zöldövezeti, csendes környezetben. Az épület külső homlokzatának szigetelése, a lépcsőház felújítása még nem történt meg, a lépcsőház bejárati ajtaja már műanyagra cserélt. A lépcsőház tiszta, zárt, kaputelefonos rendszerrel nyitható. A földszinten közös tároló használata biztosított. 

Forrás: ingatlanbazar.hu

A lakás rezsi költsége alacsony. 

A közelben pár perc sétával minden elérhető: buszmegálló, iskola, óvoda, játszótér, posta, élelmiszerbolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, drogéria, cukrászda, piac. A lakás üres, jogilag rendezett, tehermentes. Birtokba adás a vételár kifizetését követően azonnal lehetséges.”

 

További remek ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!