Ingatlanajánló

2023.09.24. 15:28

Tökéletes ház, rengeteg extrával várja új tulajdonosát

Prémium otthonra vágyik? Szaunaházzal?Fűtött garázzsal? Megtaláltuk Jászberényben. Ha szeretné, hogy a napfény ne ritka vendég legyen Önnél, ha minőségi alapanyagokkal szereti körülvenni magát, ha a nyitott, de fedhető, nagy terasz a mindene, nem kell tovább keresgélnie, mert megtaláltuk álmai otthonát. Ezzel a házzal csak egy baj van, hogy még nem az Öné!

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

„Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyében, Jászberényben ELADÓ egy napfényes, 190 m2 alapterületű, PRÉMIUM ÁLOMOTTHON, dupla fűtött garázzsal, SZAUNAHÁZZAL, 4,95Kw-OS ÚJ NAPELEMMEL felszerelt, parkosított gyönyörű kerttel.”

A családi ház Jászberény KEDVELT Lakóparkjában található, 1000m2-es körbekerített, automata öntözőrendszerrel kiépített minőségi gyepszőnyeggel füvesített, zöldövezeti belterületen.

Az épület 2005-ben épült 38-as Ytong falazattal, nemes dryvit vakolattal színezve, ytong válaszfalakkal, fagerendás dupla szigetelt födémmel, gipszkarton álmennyezettel, cserépfedéssel.

A kültéren prémium fa 2 rétegű hőszigetelt ablakok illetve ajtók (bejárati és terasz) és fa minőségi beltéri ajtók lettek beépítve. KÜLSŐ ablakok zsalugáteresek a ház stílusához igazodva.

Belső helyiségek kialakításában nagy figyelmet szenteltek a tulajdonosok a tájolásnak és a majdani életvitelüknek és a ház használatának. A Dél-Délkeleti tájolásának köszönhetően egész nap körbe süti a nap az ingatlant.

Forrás: ingatlanbazar.hu

– amerikai konyha + étkező + nappali (közel 50m2)

– 3 külön álló hálószoba

– 1 felnőtt fő háló - kiegészítve -gardrób - privát fürdő

– 2 fürdő - 3 Wc

– háztartási helyiség

– kamra

– tágas előtér

– dupla fűtött garázs

– Szaunaház - 4-6 finn szauna, jakuzzi, zuhanyzó, wc

– Nyitott , de fedhető WPC terasz (90m2)

A ház fűtését kondenzációs gázkazán biztosítja, a házban pedig a radiátoros szobákon kívül minden további helyiség padlófűtéssel lett kialakítva, növelve a lakók belső komfortérzetét.

A GÁZFŰTÉSEN KÍVÜL A NAPPALIBAN egy gyönyörű fa tüzeléses kandalló lett beépítve, ami kényelmesen befűti akár az egész lakást, egyedi hangulatot ad a fa ropogása, megnyugtatja a benne lakókat.

A ház hűtéséről 2 db ideálisan elhelyezett Samsung 3,5 kw, klíma berendezés gondoskodik, így egy a nappaliba és egy a közlekedőbe lett felszerelve - így a hátsó szobák is kellemesen lehűlnek a nyugodt pihenéshez vagy alváshoz.

Közel 6 évvel ezelőtti nagyobb felújítás keretében ki lett cserélve a belső padlóburkolat. Légszűrős klímaberendezések lettek felszerelve, és TELJESEN ÚJ, BEÉPÍTETT, GÉPESÍTETT, magasfényű EGYEDI KONYHABÚTOR került beépítésre (elektromos tűzhely, sütő, mosogatógép, ÚJ páraelszívó (1 hetes), beépített ledes lámpákkal kialakított új világítási rendszer lett kiépítve, illetve egy egyedi prémium csillár került a nappalba. Az előtérben 2 nagy méretű STANLEY gardrób szekrény nyújt megfelelő pakolási lehetőséget a tulajdonosok számára.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A DUPLA garázsból közvetlenül az előtérbe lehet bejutni, az elektromos HÖRMANN kertkapun keresztül pedig ki lehet jutni a közterületre.

A KONYHA + ÉTKEZŐ rész ajtóval elzárható a hátsó szobáktól, fürdőktől, így a szagoktól és hangoktól mentes, privát és intim tér ezáltal itt is biztosított.

A fürdő tágas, amelyben sarokkád nyújt kényelmes fürdési lehetőséget. Itt természetesen a dupla mosdó kialakítás is praktikus egy nagyobb család számára.

A ház takarítását 2 kiállással rendelkező központi porszívó könnyíti a hölgyek számára.

Az udvarban helyett kapott a GASZTRONÓMIA ÉS WELLNESS IS!

A nappaliból egy kiváló minőségű, extra nagy méretű 90 m2-es WPC burkolatú teraszra jutunk, ami egy zárt privát helyszíne a lakók számára. Ez a terület a családi és baráti összejövetelek valamint sütés - főzések nagyszerű helyszíne is lehet!

A NYÁRI napsütés ellen 2 db szélerősség mérővel kiegészített elektromos napellenzővel lehet megoldani az árnyékolást, ami szeles idő esetére automatikusan behúzza magát.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A közel 40 m2 Wellness, PIHENŐ RÉSZLEG a ház kertjének egyik sarkában kapott helyett. LUXUS SZIGETELT SZAUNAHÁZ-at álmodtak meg a tulajdonosok, amit egy erre szakosodott szakember gárda készített el részükre, saját igényeik szerint. Prémium fa anyagok felhasználásával, szigetelt fa szerkezettel, hőszigetelt, falba eltolható tolóajtókkal, elektromos padló fűtéssel és mennyezeti infrafűtéssel kiegészített ház kellemes pihenést biztosít a tulajdonosok számára. A FIINN SZAUNA jótékony hatásai ismertek, ami mellett egy családi, 5 személyes WELLIS Jakuzzi is rendelkezésre áll, hogy egy fáradt nap után vagy a hétvégén az egész család feltöltődhessen! EGY ZUHANYZÓ ÉS EGY MOSDÓ is ki lett alakítva, ami a további kényelmet fokozza. Nyáron a napozóágyakon való napozás közben egy kellemes pancsolás a Jakuzziban igazán kellemes tud lenni!

A KERT minőségi gyepszőnyeget kapott - ami a képeken is érzékelhető - amelynek öntözését fúrott kútról üzemelő automata öntözőrendszer biztosítja. A dísznövényekkel telepített kertrészek valamint a közterület egyes részein található növények locsolása csepegtetőrendszerrel lett megoldva. Természetesen a gyepszőnyeg telepítését is szakemberek végezték megfelelő rétegrend kialakításával (vakondhálóval ellátva, minden évben tavasszal átszellőztetve, műtrágyázva van, gyönyörű zöld színű a fű, kellemes érzés járni rajta).

A kertben még 2 kisebb fedett tárolót építettek, akár kerékpárok, szerszámok, fa tárolására, illetve egy sütögető rész lett kialakítva.

A 90 cm mély betonalappal rendelkező kerítés zsalukőből és Lindab lemezzel vegyesen épült, és teljesen körbe zárja a telket. Az utcai kerítés és ajtó lemezborítása TELJESEN ÚJ, GONDOZÁSMENTES ALUMÍNIUM KERÍTÉS (NÍVÓ KERÍTÉS, 10 ÉV GARANCIÁVAL).

TELJESEN ÚJ 4,95KW NAPELEM RENDSZER KERÜLT A HÁZRA. Ennek előnyét már az ÚJ TULAJDONOS fogja élvezni!

HAVI bevallós lesz, rendszerbe való betáplálás lehetséges, szerződés szerint. A HÁZ TELJES ENERGIA FELHASZNÁLÁSA A SZAUNA HASZNÁLATTAL KÖZEL 0-ba kihozható, TERVEZÉS SZERINT.

A ház biztonságát riasztó rendszer látja, az utcán térkövezett kocsibeálló lett kiburkolva, ami 2-3 gépjármű parkolását teszi kényelmessé. [...]”


További luxus házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!