Ingatlanajánló

2024.04.06. 11:25

A nyugalom szigetére vágyna? Költözzön az erdő közepére!

A Jászszentandráson található 65 négyzetméteres, minimális energiaigényű ingatlan azonnal költözhető. A meleget téglakályha, infrapanel és padlófűtés biztosítja. A nyári örömökről vízforgatós medence gondoskodik, a kétszemélyes infraszaunában pedig télen-nyáron töltődhet. Az ingatlant az erdő öleli körül, mégis alig 900 méterre van a település központjától.

Szoljon.hu

„A nyugalom szigete az erdő közepén! Eladásra kínálunk Budapesttől 110 kilométerre, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Jászszentandráson egy azonnal költözhető 1971 négyzetméteres telken elhelyezkedő, 65 négyzetméteres összkomfortos tanyát. A házban kialakítottak 2 szobát, előszobát, konyhát, nappalit, kamrát és fürdőszobát! Az otthon melegéről téglakályha, infrapanel és padlófűtés gondoskodik! Nagyon alacsony rezsi, közel 0 energiaigény.

ingatan,eladó,jásszentandrás
Forrás: Ingatlanbazar.hu

Azonnal költözhető, ajánlom akár befektetésnek is!

Biológiai szennyvíztisztító (Ökotech Home AB Clear 6) kezeli a szennyvizet, 3x20 A hálózati csatlakozás mellett egy 4kW-os napelemes rendszer biztosít áramot. Két fúrott kút szolgáltatja a vizet, vízszűrő rendszeren keresztül ivóvíz minőségű víz van a lakóházban és az alsókonyhában. 

Az étkezőben téglakályha és a szobákban infrapanel (elektromos fűtés) biztosítja a meleget, a fürdőben padlófűtés, a zuhanyzó falában falfűtés és egy elektromos törülköző szárító radiátor teszi komfortosabbá a tisztálkodást. A konyhában padlófűtés, palackos gáztűzhely, ivóvíz. A konyhából nyílik a kamra. Az előszobában kétszemélyes infraszauna. Fedett bejáró és körülbelül 20 négyzetméteres fedett terasz csatlakozik a házhoz. Nyári örömökhöz 2,5 méter átmérőjű, 90 centiméter mély medence vízforgatóval, vízkezelővel.

ingatlan,eladó,ingatlanbazar,azonnal költözhető
Forrás: Ingatlanbazar.hu

Külön épületben műhely/raktár és nyári konyha kemencével és palackos gáztűzhely. Egy másik épületben baromfiknak/nyulaknak téli szállás és nyári kifutó. A telken található még 2 új építésű raktár/nyitott szín, melyet takarmány és tűzifa tárolásra és a gépek/kerti eszközök tárolására használtunk. Az egyik színben egy téliesített helységet alakítottak ki, ennek a tetején vannak a napelemek.

Körbekerített, részben parkosított udvar, kerti tó vízforgatóval, automata öntözőrendszer.”

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!