Ingatlanajánló

2024.05.26. 19:55

Összeköltöztetné a családot? Ebben a szolnoki ingatlanban megteheti!

A kétszintes tégla építésű ingatlanban kialakítható két külön bejáratú lakrész, így tökéletes lehet két generáció lakhatására. Van belső kert és beépített tetőtér terasszal, ami a kertre néz. A képeket és a jellemzőket elnézve, igazán méltányos az ára, ha ilyen megoldásban gondolkodik, lehet, hogy ez a nyerő találat!

Szoljon.hu

„Szolnok belvárosának csendes nyugodt utcájában eladó egy kétszintes, tégla építésű családi ház. Az ingatlan 298 négyzetméter telken helyezkedik el. A házban kialakítható két külön bejáratú lakrész, így két generáció lakhatására alkalmas.

ingatlan
Forrás: ingatlanbazar.hu

A ház földszintjén három szoba, konyha és wc található. Innen jutunk fel a tetőtérbe, amit 2009-ben építettek. A tetőtér ad helyet egy tágas nappalinak, hálószobának, fürdőszobának, külön kialakított wc-nek és a konyhának is. Amennyiben továbbmegyünk, úgy egy belső kertre néző, 4 négyzetméteres teraszra érkezünk.

A ház fűtéséről a földszinten gázkonvektorok, a tetőtérben gázkazán gondoskodik radiátoros hő leadással, míg a ház hűtéséről a tetőtérben klíma gondoskodik. Gépkocsi parkolása az udvarban kisméretű jármű esetében megoldott.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A ház 200 méteres körzetében minden infrastruktúra megtalálható. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is.”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!