Kék hírek

2008.08.12. 15:39

15 éves fiú lopott egy szolnoki utcán

Címkék#Bűnesetek

Hétfőn, a késő esti órákban lopás áldozata lett egy pusztamonostori lakos. A Batthyány utcában egy általa ismeretlen személy kitépte kezéből táskáját és a benne lévő iratokkal, mobiltelefonnal és pénzzel együtt kereket oldott vele. További kék hírek a rendőrség tollából:

SZOLJON

SZOLNOK:

Hétfőn, a késő esti órákban lopás áldozata lett egy pusztamonostori lakos. A Batthyány utcában egy általa ismeretlen személy kitépte kezéből táskáját és a benne lévő iratokkal, mobiltelefonnal és pénzzel együtt kereket oldott vele. Az intézkedést követően rövid időn belül előállították a rendőrök a tolvajt, egy 15 éves szolnoki fiút. Tőle a telefon kivételével minden értéket lefoglaltak. Lopásért kell majd felelnie. 

Tagadta cselekményét az a szolnoki lakos, aki megalapozottan gyanúsítható autók rongálásával. A férfi kedden hajnalban nyolc a Mátyás irály úti parkolóban álló személyautót tett tönkre úgy, hogy valamennyinek összekarcolta ajtajait, karosszériáját. Cselekményével közel 400.000 forint kárt okozott a tulajdonosoknak. A rendőrség tovább folytatja ellene az eljárást.

JÁSZAPÁTI:

Egy olasz állampolgár övtáskáját hagyta benne autójában, mellyel a helybeli temető előtt parkolt hétfőn délelőtt. Ezt azonnal felfedezte egy tolvaj, aki kifeszítette az autó ajtajának zárbetétjét és az iratokat, pénzt tartalmazó táskát magával vitte. A sértett kára meghaladja a 120.000 forintot. 

JÁSZBERÉNY:

Több, mint 600.000 forint kára keletkezett egy helybeli lakosnak hétfőn. Ismeretlen tettes ugyanis kifeszítette lakása ajtaját, bement oda és készpénzt, valamint arany ékszereket zsákmányolt.     

TISZAÖRS:

A település külterületén járőröztek a rendőrök hétfőn délután. Egyszerre egy gyanús alakra lettek figyelmesek a 34. számú főúttól pár méterre, aki a betoncsatorna vasszerkezetű hídját bontotta egy fűrésszel. A darabokat zsákba rakta éppen, amikor fülön csípték a rendőrök. Elfogták előállították és eljárást kezdeményeztek ellene lopás miatt. 30.000 forint a kár, amit a gyanúsított okozott cselekményével.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három közúti közlekedési baleset történt, melyben ketten könnyebben, egy személy súlyosan sérült.

Hétfőn, a késő esti órákban lopás áldozata lett egy pusztamonostori lakos. A Batthyány utcában egy általa ismeretlen személy kitépte kezéből táskáját és a benne lévő iratokkal, mobiltelefonnal és pénzzel együtt kereket oldott vele. További kék hírek a rendőrség tollából: -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!