Kék hírek

2008.08.18. 13:24

Fokossal támadt a szomszédjára

Szombaton reggel került szóváltásba egy Szántó körúti lépcsőház két lakója. Ezt követően a földszinti lakó egy fokossal bal karján megütötte vita partnerét. A sértett viszont olyan sérülést szenvedett, hogy műtétre szorult nyolc napon túl gyógyuló sérülésével. Az elkövetőnek súlyos testi sértés miatt kell felelnie.

Rendőrség

SZOLNOK:

Egy, a hétvégi lovas versenyre készülődő versenyzőt loptak meg ismeretlen tettesek. Az elkövetők péntekre virradóra a Tiszaliget végében felállított mobilt istálló bezárt tárolójából lopták el a nyerget a nyereg emelővel és kengyellel együtt, mellyel közel 400.000 forint kárt okoztak.

 

 

Szombaton délelőtt a Nagysándor úton egy személyautóban ülőket a rendőr igazolásra szólított fel. Azonban egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni magát, ezért előállították őket a kapitányságra. Ott kiderült, hogy mindketten zagyvarékasi lakosok, autójuk átvizsgálásakor pedig különféle vas anyagok kerültek elő, melyről kihallgatásuk során azt mondták, hogy egy hirdető tábláról lopták. A z eljárás megindult ellenük.

 

Egy helybeli lakótelep garázs sora előtt állt egy forgalomból kivont kombi személyautó. Erre vetettek szemet tolvajok, akik a hétvégén behatoltak a járműbe, eltörték a kormányzárat, és megpróbálták elvontatni helyéről. Azonban az autó e közben két garázs ajtónak neki ütközött, azokat megrongálta. Végül az ismeretlen tettesek feladták a küzdelmet, ott hagyták a zsákmányt, rongálásukkal több tízezer forint kárt okozva.

 

MARTFŰ:

Vita volt  egy házaspár között szombaton közös lakásukon. A vita hevében a feldühödött férj kicsavarta felesége kezét és még néhány pofon is elcsattant. Ezek következményeként az asszony nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel került kórházba. A magáról megfeledkezett férfi ellen eljárás indult.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!