Kék hírek

2008.08.18. 14:26

Kifosztották a jászberényi műtősöket

A jászberényi kórház egyik műtőjének öltöző szekrényét fosztotta ki ismeretlen tettes pénteken. Ám a zsákmányával menekülő elkövetőt az ott szolgálatot teljesítő biztonsági szolgálat feltartóztatta, az értékeket pedig visszaadta jogos tulajdonosának. A rendőrség eljárást indított a tolvaj ellen.

Rendőrség

JÁSZÁROKSZÁLLÁS:  

Egy helyi lakos pénteken, kora délután a háza előtti járdán őrizetlenül hagyta néhány percre táskáját. Bár ne tette volna, ugyanis ismeretlen ezt a pár pillanatot használta fel arra, hogy ellopja azt gyógyszerrel, iratokkal, pénzzel együtt. 60.000 forint kár érte a sértettet a cselekménnyel.

    

 

KENDERES: 

Egy helybeli lakos házának udvaráról ismeretlen tettes kerékpárt lopott. Az új tulajdonos pár nap múlva a lopott kétkerekűn érkezett a piacra, ahol a sértett felismerte és szóvá is tette azt a biciklin ülőnek, aki önként átadta a drótszamarat jogos tulajdonosának, mondván ezer forintért vásárolta egy helybelitől. Az eladót, egy 17 éves fiatalember t keresik a rendőrök.

 

KUNSZENTMÁRTON:

Pénteken délután szóváltás alakult ki két helyi lakos között a Táncsics úton. A vita hevében egyikük meglökte a másikat, aki hanyatt esett, de olyan szerencsétlenül, hogy beverte a fejét és eszméletét vesztette és kórházba került. A súlyos testi sértéssel megalapozottan gyanúsított férfi ellen eljárást indított a rendőrség.

 

ABÁDSZALÓK:     

A helyi strandon zsebtolvaj szabadított meg telefonjától egy szolnoki lakost. Nem sokkal ezután a rendőrök előállítottak egy kunmadarasi férfit, akitől lefoglalták a lopott mobilt, és visszaadták jogos tulajdonosának.

 

TÖRÖKSZENTMIKLÓS:

Vasárnap délután ismeretlen tettes bemászott a Bajcsy-Zsilinszky utca egyik házába a nyitva felejtett ablakon. A szobából televíziót, hifi berendezést és ágynemű garnitúrát zsákmányolt az elkövető, aki még távozása előtt még a szekrényajtókat is leszaggatta. Közel 200.000 forint a sértett kára.    

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!