Kék hírek

2008.08.25. 11:31

Pancser tolvaj járt egy abádszalóki nyaralóban

Címkék#Bűnesetek

Táskát lopott az a besurranó tolvaj, aki besétált a nyitva álló abádszalóki nyaralóba. A táskában lévő készpénzt azonban nem találta meg, így az "árut" a szomszéd udvarán eldobta. További kék hírek a rendőrség tollából:

SZOLJON

Szolnok:
Egy parkoló autóból vasárnap este vitt el egy sarokcsiszolót, és készpénzt, papírokat és egy digitális fényképezőgépet az ismeretlen tolvaj.

Újszász:
Két személygépkocsit is feltörtek szombatra virradóra, melyekből CD-s rádiómagnót, hangszórót, mobiltelefont és rádiós magnót loptak el. A tettesek azonban gyorsan rendőrkézre jutottak és a két fiatalkorú elkövetőnél az eltulajdonított tárgyak nagy része is megkerült.

Tiszaföldvár:
Azzal az indokkal jutottak be a sértetthez, hogy fát akarnak tőle vásárolni, majd a figyelmét elterelve ellopták otthon tartott készpénzét.

Mezőtúr:
Szintén favásárlással kapcsolatosan jutottak be az elkövetők a mezőtúri házba. Itt fizettek, és kifigyelték a tulajdonos honnan veszi elő készpénzét, majd figyelmét elterelve megrövidítették.

Jászladány:
A nyitott ablakról leszakítva a szúnyoghálót jutott be a tettes a házba, ahonnan egy ventillátort, egy gázpalackot,  egy fazekat és kézi szerszámokat vitt magával.

Jászberény:
Befeszítette a hétvégi ház ajtaját az ismeretlen tolvaj, hogy hozzájusson zsákmányához, ami gázpalack, fűnyíró, fúrógép, elektromos láncfűrész és sarokcsiszoló volt.

Jászárokszállás:
Egy üzemképtelen Wartburg típusú személygépkocsit akartak vasárnap délután ellopni a tolvajok, ám a tulajdonos tetten érte őket. A három fiatal férfit előállították.

Karcag:
Egy Kft. telephelyén elhelyezett hét munkagép üzemanyagtartályát csapolták meg az ismeretlen tettesek, összesen kb. 200 l gázolajat loptak el.

Abádszalók:
Nyitva hagyták a nyaraló ajtaját, így a tolvaj csak besétált és az asztalon hagyott női táskát magával vitte, amiben készpénz és személyes iratok voltak. Szerencsére a szomszédos udvaron megtalálták a táskát, amiben a készpénz is benne maradt, mert  a tolvaj nem találta meg.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén négy könnyű és két súlyos  sérüléses közúti közlekedési baleset  történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!