Kék hírek

2008.10.01. 11:15

Gyerekek akartak feltörni egy Ladát Szolnokon

Címkék#Bűnesetek

Kedden este gyerekek akartak feltörni egy Lada típusú személygépkocsit, de a tulajdonos tetten érte őket. További kék hírek a rendőrség tollából

SZOLJON

Szolnok:
Átmászott egy családi ház kerítésén, majd a teraszról egy fenyőből készült faajtót vitt magával egy ismeretlen tolvaj keddre virradóra.

Kedden este gyerekek akartak feltörni egy Lada típusú személygépkocsit, de a tulajdonos tetten érte őket, és egyikőjüket megpróbálta visszatartani, azonban a tolvajnak sikerült rövid időre egérutat nyernie. A helyszínre érkező rendőrök a sértett segítségével gyorsan utolérték és elkapták a fiatalkorú elkövetőt. 

Egy nagyáruházból négy rúd szalámit és egy Nike szabadidőruhát próbált meg ellopni egy 37 éves nő, azonban a biztonsági szolgálat embere tetten érte, és visszatartotta a rendőrök megérkezéséig.

Jánoshida: 
Kivágta a kerítést, majd bemászott egy telepre egy ismeretlen tolvaj, ahonnan akkumulátorokat, kéziszerszámokat, kompresszort, magasnyomású mosót, valamint gázolajat vitt magával. A lopással okozott kár csaknem félmillió forint.

Karcag:
Egy VW Passat típusú személygépkocsit lopott el a tolvaj keddre virradóra. A gépkocsit a benne hagyott kulccsal indította el, majd egy pár méter megtétele után az árokba hajtott vele, és otthagyta a járművet, de az benne talált készpénzt magával vitte.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos és két könnyű kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

Kedden reggel a 32-es számú főúton Jászalsószentgyörgy belterületén történt baleset. A 31 éves jánoshidai férfi Suzuki típusú személygépkocsijával közlekedve elütötte a vele azonos irányba haladó 62 éves kerékpárost, aki az ütközés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Késő délután Karcagon a Madarasi úti körforgalomban történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset. Egy személygépkocsi vezető szabálytalanul előzni kezdte a körforgalomban szabályosan közlekedő segédmotorkerékpárost, de nem tartott megfelelő oldaltávolságot, így a segédmotoros kerékpár bal oldali pedáljának ütközött. Az eset következtében a segédmotoros könnyű sérülést szenvedett.

Délelőtt Jászkísér belterületén történt baleset. Az idős 72 éves férfi kerékpárjával közlekedve nem adott elsőbbséget jelzőtábla utasítása ellenére a védett útvonalon közlekedő tehergépkocsinak, ennek következtében összeütköztek. A baleset során a kerékpáros sérült könnyebben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!