Kék hírek

2008.10.09. 11:55

Iskolából lopott hosszabbítót

Szerda reggel egy törökszentmiklósi iskolából lopott elektromos hosszabbítót, két kalapácsot és elektromos vezetéket egy tolvaj. További kék hírek a rendőrség tollából:

MRFK

Szolnok:
Tegnap a Széchenyi városrész felé közlekedő autóbuszon zsebtolvajok utaztak. Két utas táskájából is kiemelték a pénztárcát, melyben személyes iratok is voltak.

Szerda délután egy biciklivel közlekedő asszony kerékpárjának kormányára akasztott táskáját lopták el, melyet kiürítettek, majd eldobtak. Az elkövetők közül az egyiket elfogták.

A lakóház udvarán lévő fészerből kézi szerszámokat és gépeket lopott el az ismeretlen tolvaj még valamikor a hétvégén.

Jászberény:
Egy nagyáruházból különféle kozmetikai cikkeket akart ellopni a 24 éves jászárokszállási asszony, de a biztonsági őr tetten érte

Kengyel:
Épp egy ABC bejárati ajtajáról verte le a lakatot egy 14 éves kuncsorbai fiú, hogy bejusson az üzletbe, de tetten érték és előállították a rendőrkapitányságra.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű kimenetelű  személyi sérüléses közúti közlekedési baleset nem történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!