Kék hírek

2008.10.13. 12:45

Rendőrnek hazudta magát a tolvaj

Címkék#Bűnesetek

Vasárnap hajnalban leemelte egy idős asszony házának szúnyoghálóját az ismeretlen elkövető, majd bemászott a házba, ahonnan készpénzt és étkezési utalványokat vitt magával. További kék hírek a rendőrség tollából:

SZOLJON

Szolnok:
Egy nyitott hétvégi házból függönyöket, fürdőszobai szanitereket, konyhai eszközöket lopott el az ismeretlen tolvaj, több mint 200.000 Ft értékben.

Nyitva felejtett bukóablakon keresztül jutott be a egy cég telephelyére a tolvaj, ahol feltört egy gépkocsit, és abból készpénzt lopott, majd a nyitva felejtett illemhelység ablakán át bemászott az épületbe és az ott lévő irodákból 3 laptopot vitt magával.

Tiszaföldvár:
Egy ABC-ből csokoládét, dohánytermékeket, öngyújtót és szeszes italokat lopott a tolvaj péntek este.

Jászberény:
Szombat hajnalban próbált meg bejutni egy családi házba az ismeretlen elkövető, azonban a megszólaló riasztó menekülésre kényszerítette.

Vasárnap reggelre járt a betörő egy jászberényi családi házban, ahonnan aranyékszereket, készpénzt, és személyes iratokat vitt magával.

Jászárokszállás:
Vasárnap hajnalban leemelte egy idős asszony házának szúnyoghálóját az ismeretlen elkövető, majd bemászott a házba, ahonnan készpénzt és étkezési utalványokat vitt magával. Az időközben felébredő sértettel azt közölte, hogy ő rendőr, és keres valakit, majd a szoba ablakon kimászva elmenekült.

Nyitvahagyott fürdőszoba ablakon keresztül jutott be a tolvaj a lakóházba és a konyhából egy Stihl fűkaszát lopott el.

Fegyvernek: 
Betört egy lakásba az ismeretlen tolvaj, ahonnan készpénzt, TV készüléket, mikorhullámú sütőt, erősítőt, DVD lejátszót, kerti kisgépet, láncfűrészt, sarokcsiszolót, fúrógépet lopott el kb. 1 millió forint értékben.

Törökszentmiklós:
Felmászott az első emeleti erkélyre a tolvaj, hogy megszerezhesse az ott kiteregetett ruhákat. Vasárnapra virradóra két első emeleti tulajdonosnak is szembe kellett néznie azzal a ténnyel, hogy a kimosott tiszta ruháikat egy tolvaj az éjszaka folyamán ellopta.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén tizenkét (kettő súlyos, tíz könnyű kimenetelű) személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!