Kék hírek

2008.12.10. 20:20

Bokáig ért a sóder a 442-es főúton Martfűnél

Címkék#balesetek

Egy sódert szállító tehergépkocsi nem megfelelően rögzítette jármű hátsó platórészét, amelynek igen komoly következményei lettek. A figyelmetlenség következtében ugyanis az útra szóródott a rakomány a 442-es főúton, pontosabban a martfűi sörgyár és a körforgalom közötti hosszabb szakaszon szerdán este - értesítette honlapunkat a Veres Éva, a Szolnoki Rendőrkapitányság sajtóügyeletese.

SZOLJON

Az akadályt képező és bokáig érő sóderre később rászaladt két személyautó, amelyek a közeli árokba borultak. Nagy szerencséjük volt a benne ülőknek, mert a boruláson túl nagyobb baj nem történt, személyi sérülés nélkül úszták meg a szerencsétlenséget.

platórészét, amelynek igen komoly következményei lettek. A figyelmetlenség következtében ugyanis az útra szóródott a rakomány a 442-es főúton, pontosabban a martfűi sörgyár és a körforgalom közötti hosszabb szakaszon szerdán este - értesítette honlapunkat a Veres Éva, a Szolnoki Rendőrkapitányság sajtóügyeletese. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!