Kék hírek

2008.12.16. 09:35

Cserbenhagyót keres a rendőrség

Három gyalogost gázolt el a cserbenhagyó autós egy zebrán, Szolnokon. A rendőrség tanúkat keres, akik segíthetnek a sofőr nyomára jutni.

SZOLJON

2008. december 07-én (vasárnap) 12 óra 35 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett kék színű Volkswagen Golf II. típusú szgk-val közlekedett Szolnok belterületén a Baross úton, ahol a Kápolna útra szabálytalanul balra bekanyarodott, mely során járművével elütötte a kijelölt gyalogátkelőhelyen szabályosan közlekedő két gyalogos személyt, akik az úttestre estek és megsérültek. A jármű vezetője a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül tovább közlekedett.  

A jármű vezetője az esemény után elsodorta az ő visszatartására a jármű mellé álló gyalogos személyt is, aki szintén az úttestre esett.

A Rendőrség kéri tanúk jelentkezését, valamint azon személyek jelentkezését, akik az eseményről információval bírnak.

Jelentkezni lehet: személyesen, vagy telefonon a Szolnok Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Szolnok, Dr. Sebestyén krt. 5. szám alatt, vagy telefonon az (56) 501-600 /18-87-es melléken, illetve bármely rendőri szervnél, vagy a legközelebbi rendőrnél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!