Kék hírek

2008.12.10. 10:54

Dühöngő szülő rugdosta fia tizenkét éves diáktársát

Egy tiszaszentimrei általános iskolában diákot bántalmazott egy feldühödött szülő. A nő az iskolai ebédlő előtt meglátta, hogy fiát lökdösi egy másik gyerek. Odament, pofon vágta, majd többször belerúgott a földön fekvő fiúba - értesítette a szoljon.hu-t Veres Éva, a Szolnoki Rendőrkapitányság sajtóügyeletese.

SZOLJON

A rendőrség információi szerint az eset végkimenetelét a két hatodikos diák napok óta húzódó vitája okozta. A két fiú egy osztályba járt és már többször kerültek szóváltásba egymással. Előző napon - csütörtökön- a sértett fiút az osztálytársa a többi diák előtt megalázta, emiatt a tizenkét éves tanuló bosszúból másnap egy spray-vel le akarta fújni. Ezt azonban a srác észrevette és lökdösődésbe kezdtek, ekkor érkezett az osztálytárs édesanyja, aki a sértettet előbb felpofozta, majd miután a földre került, megrugdosta. A rendőrség eljárást indított a támadó szülő ellen - mondta el Veres Éva.

Az iskola részéről nem kívántak nyilatkozni megkeresésünkre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!