Kék hírek

2008.12.20. 22:30

Felrobbant egy családi ház: öten voltak bent - fotókkal

Szolnokon az Eper utcában felrobbant egy családi ház. Elsődleges információk szerint a robbanást egy gázpalack okozta. Az épület tetőtere teljesen leégett.

SZOLJON

A tűzoltók nem sokkal féltíz után kapták a riasztást, miszerint az Eper utcában felrobbant egy ház. Két szerkocsival vonultak a helyszínre, ahol megkezdték a tűz oltását. A szomszédok elmondása szerint a robbanás következtében az egyik szomszédos ház tetőszerkezete is lángra kapott, ugyanis a detonáció következtében mindenfelé égő tetődarabok hullottak - de ezeket a tűzoltók gyorsan eloltották.
A házban összesen öten tartózkodtak a robbanás idején – három felnőtt és két kisgyerek. A szülők először kimenekítették a gyerekeket – akiket a mentők sokkos állapotban szállítottak a kórházba. Az esetleges sérülésekről jelenleg nincs információ.
A helyszínen elhangzottak alapján, valószínűsíthető, hogy a házban használt két darab Siesta gázmelegítő palackja robbantotta be a tetőteret. Végleges eredmény a tűzoltóság vizsgálatainak lezárulta után lesz.
A környéken az áramszolgáltatás szünetel a tűzoltás befejezéséig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!