Kék hírek

2008.12.20. 14:31

Nem adtak neki hitelt - betörte az üveget

Pénteken kora este egy hajléktalan férfi betörte egy italbolt bejárati ajtajának üvegét, mert ott nem akartak neki hitelre szeszesitalt adni. A 33 éves férfit előállították, ellene garázdaság miatt indult eljárás.

SZOLJON

Szolnok:

Egy áramszolgáltató alkalmazottjának adta ki magát az ismeretlen, hogy bejusson az idős sértett  lakásába, ahol kihasználta az idős ember figyelmetlenségét, és a szoba asztalán hagyott készpénzzel távozott.

Péntekre virradóra járt a betörő egy szolnoki házba, ahonnan 150.000 Ft készpénzt vitt el.

Meglepődve tapasztalta a sértett, hogy péntek reggelre ellopták a kapuit. Az ismeretlen tettes leemelte a 1.8 m magas és 4,5 méter széles kétszárnyú kovácsoltvas vaskapuját, és az ugyanolyan magas 1,5 méter széles kiskapuját is, és magával vitte. A lopással okozott kár csaknem 200.000 Ft.

Jászberény:

Azzal az indokkal jutott be a tolvaj az idős sértetthez, hogy a villanyórát jött leolvasni. Miután a tulajdonos beengedte, elterelte figyelmét, és ellopta az otthon talált készpénzt.


Mezőtúr:

Elloptak egy piros színű Ladát. A tulajeste leparkolta a gépkocsit a háza előtt, azonban reggelre valaki elvitte a gépkocsit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!