Kék hírek

2008.12.16. 18:07

Porig égett egy ház Jászberényben - senki sem sérült

A Jászberény belvárosában égő házat három fecskendővel oltották a lánglovagok és negyed óra alatt végeztek vele. A szomszédok feltételezték, hogy a tulajdonos a házban tartózkodott, azonban a férfi csak később, de még a tűzoltók ottlétekor ért haza.

SZOLJON

Kigyulladt egy családi ház Jászberény belvárosában, a Fogaras utcában. A helyszínre érkező tűzoltók megkezdték az épület oltását, a szomszédok feltételezése szerint a tulajdonos még az égő házban volt. A lánglovagok mindent megtesznek annak érdekében, hogy az idő közben félig összedőlt, égő romok alól kihozzák a tulajdonost - tudtuk meg a jászberényi tűzoltók szóvivőjétől.

A tűzoltók elszigetelték a tűzfészket, így más lakóépületek nem kerültek veszélybe. Időközben a tulajdonos is hazaért, úgyhogy személyi sérülés nem történt.

A legújabb hírek szerint Jászberényben kigyulladt egy szárító is, amely tele volt kukoricával. A jászberényi tűzoltók segítségére a környező városokból siettek a kollégáik, amíg ők az égő házzal voltak elfoglalva. A tűz szerencsére nem terjedt tovább, de itt is - csakúgy, mint a fenti esetnél - hosszas utómunkálatokra lesz szükség, hogy helyrehozzák a károkat.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!