Kék hírek

2008.12.29. 16:08

Több milliós zsákmány a családi házból

Szent este törtek be egy családi házba. A betörő befeszítette a bejárati ajtót, kutatott a házban, majd arany ékszerekkel,egy adidas márkájú szabadidőruhával és több millió forinttal felpakolva távozott.

SZOLJON

Szolnok:

Petárdát dobtak egy családi ház szobájába a nyitott ablakon keresztül. A szobában lévő padlószőnyeg egy tenyérnyi darabon megégett.

Újszász:

Berúgta az ajtaját egy épülőfélben lévő háznak. Innen vitt el 5 beépítetlen beltéri ajtót az ismeretlen elkövető.

Karcag:

Négy befőtt volt a zsákmánya annak a tolvajnak aki vasárnapra virradóra járt a ház melléképületében. A rendőrök a tolvajt megtalálták, csak a befőttek nem kerültek elő. 

Összesen öt kunyhót törtek fel a Komisz kertben. Az elkövetők szinte minden mozdíthatót magukkal vittek, a bicskától a létráig.

Kisújszállás:

Karácsony másnapján járt e betörő a házban. Valamikor a nap folyamán kivágta a drótkerítést a tolvaj, hogy bejusson a telekre, majd berúgta a bejárqati ajtót, hogy hozzájusson az értékekhez, ami két ASUS laptop, egy Samsung digitális fényképezőgép, arany és ezüst ékszerek és külföldi valuta volt. 

Kunszentmárton:

Nyitva hagyta az utcán parkoló gépkocsiját szombat délután a tulajdonosa. A tolvajnak nem volt nehéz dolga, így könnyen kiemelte az ott talált készpénzt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!