Kék hírek

2009.02.12. 11:18

Idős asszonyra támadtak: elkapták őket

Címkék#Bűnesetek

Rablás bűntette miatt kell felelnie annak a két személynek, akiket fülön csíptek a jászberényi rendőrök. További kék hírek a rendőrség tollából:

SZOLJON

ÚJSZÁSZ:
Három ismeretlen személy állított be szerdán délután egy helybeli lakos udvarára azzal, hogy az ott lévő csatornadarabokat megvásárolják. Azt mondták adnak érte 10.000 forintot, de csak húszezres van náluk, ezért kérték, hogy a sértett váltsa fel nekik. Közben elterelték az idős, 72 éves asszony figyelmét és lakásából közel 230.000 forintot magukhoz véve távoztak.

JÁSZBERÉNY:
Rablás bűntette miatt kell felelnie annak a két személynek, akiket fülön csíptek a jászberényi rendőrök. A két helybeli férfi még december végén támadt rá otthonában egy idős asszonyra, késsel kényszerítették értékei átadására, végül pénzzel és néhány ékszerrel elmenekültek. A kitartó adatgyűjtésnek, nyomozásnak köszönhetően szerdán délután ütöttek rajtuk a rendőrök. Egyiküket, a fiatalkorú 16 éves fiatalembert munkából állították elő, míg 39 éves társát lakásáról.   

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 4 közúti közlekedési baleset történt, melyekben egy személy szenvedett súlyos sérülést, hatan pedig könnyebbet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!