Kék hírek

2009.03.12. 13:30

Valószínűleg egy kátyú okozta a halálos kamionbalesetet

Március 11-én 21 óra 30 perc körüli időben Szolnok külterületén a 4-es számú főközlekedési út 92-es km szelvényében halálos közlekedési baleset történt - tájékoztatta honlapunkat Kis Gábor százados, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztály vezetője.

SZOLJON

Egy Budapest felől Debrecen irányába közlekedő kamion a vasúti felüljáró Debrecen felőli végénél lévő úthibába belehajtott, elveszítette uralmát járműve felett, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Suzuki típusú személygépkocsival. A közlekedési balesetben a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

Az ezen az útszakaszon közlekedők több helyen találkozhatnak úthibákkal, melyekre az út kezelője úgy hívja fel a figyelmet, hogy sebességkorlátozó jelzőtáblákat, illetve úthiba feliratú veszélyt jelző táblákat helyezett ki.

A bekövetkezett közlekedési balesetben a rendőrség szakértő bevonásával folytat vizsgálatot, amelynek része az úthiba, illetve a baleset összefüggése közötti vizsgálat is.

Ezt megelőzően március elején több olyan anyagi kárral végződő esemény is történt ezen a helyen, amely kátyúba hajtás következtében történt, a rendőrség ezekben az esetekben értesítette az út kezelőjét annak érdekében, hogy mihamarabb intézkedjen az úthiba kijavításáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!