Kék hírek

2010.04.12. 12:50

Saját házában fújta le gázspray-vel a rendőrt

Egy törökszentmiklósi rendőr házába tört be egy ismeretlen férfi, majd miután rajtakapták, megtámadta a házigazdát, közölte a Szoljon.hu-val Szabó Zita százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szoljon.hu

Vasárnap éjjel egy debreceni férfi próbált meg kifosztani egy családi házat Törökszentmiklóson, azonban az otthon lévők felfigyeltek a zajra és megzavarták a tolvajt. A szolgálaton kívüli rendőr megpróbálta elfogni a gyanúsítottat. Azonban a rabló gázspray-jel lefújta a rendőrt, aki könnyebb sérüléseket szenvedett a szemén és az arcán. A dulakodás után leterítette a debreceni férfit, majd értesítette a rendőrséget.

Az eset után feltételezték, hogy nem egyedül érkezett a fosztogató. Így forró nyomon elindulva, az egyik szomszédos utcában ellenőriztek egy személyautót, majd elfogták annak három utasát, a 26, 29 és 44 éves férfiakat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!