Kék hírek

2010.11.02. 09:50

Aki látta a fiút, azonnal jelentkezzen!

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy eltűnt kunszentmártoni fiatalember felkutatása érdekében.

Szoljon.hu

Tóth László Krisztián, 2010. október 25.-én  06 óra 15 perckor elindult a Kunszentmárton autóbusz állomásról induló Szarvasra tartó menetrendszerinti járattal Szarvasra, hogy eljusson a Székely Mihály Szakközépiskolába, ahol tanul. Onnan azonban már nem jött haza. Azóta szülei nem tudnak róla életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen.
[caption id="" align="alignleft" width="300"] Tóth László Krisztián
[/caption]
A 17 éves férfi 180-185 cm magas, 75 kg súlyú vékony testalkatú, rövid szőkés barna hajú, barna szemű. Egyéb különösebb ismertetőjele nincs.

Eltűnésekor fekete sport cipőt, sötétkék farmert, fekete kabátot viselt. A kabát kapucnis volt, melynek pereme fekete színű szőrös volt. Továbbá eltűnésekor fehér színű baseball sapkát viselt melynek bal oldalán "Adidas" felirat látható.

A rendőrség kéri, hogy azok, akik a képen látható Tóth László Krisztián jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Kunszentmárton Rendőrkapitányságon, vagy az 56/560-610  vagy a 107-es számú segélyhívón, illetve bármelyik rendőrnél, rendőri szervnél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!