Kék hírek

2011.03.02. 14:24

Vékony volt a gumi, a hátrahagyott nyomok elárulták a férfit

Egy kunhegyesi tanyára törtek be kedden. A rendőrök a biciklinyomokat követve jutottak el az elkövetőhöz.

Szoljon.hu

Kedden bejelentést tett a rendőrségre egy kunhegyesi lakos, miszerint ismeretlen személyek betörtek a tanyájára. Az elkövetők kiszedték és eltulajdonították a beépített vas ablakkereteket, az udvaron lévő vas aknafedeleket illetve a biztosíték-szekrényből biztosítékokat.

A sértett kára 70.000 forint. A kunhegyesi rendőrök a helyszínen friss, kerékpártól származó  nyomokat találtak, melyeket követve egy kunhegyesi házhoz jutottak. Az ott élő férfit elszámoltatták, majd előállították a rendőrségre, mivel megalapozottá vált a gyanú, hogy a bűncselekményt ő követte el. A férfi lakásán megtartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták a lopott biztosítékokat. Nem sokkal később a rendőrök előállították társát is, aki azonban tagadta, hogy részt vett volna a betörésben.

Madarason a vasasok hódoltak a kerékpársportnak

Kedden délután a kunmadarasi rendőrőrs járőrei szolgálatuk során észlelték, hogy az egyik utcában két személy kerékpáron vasat tol. A férfiakat intézkedés alá vonták, melynek során megállapították, hogy a vashulladékok lopásból származnak. A vasak értéke 1.500 forint. A két kunmadarasi férfit szabálysértési őrizetbe vette a rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!