Kék hírek

2012.04.21. 11:54

A pofátlanság netovábbja – így mérik fel a terepet a bűnözők

Jászberényben a bűnözők fényes nappal, nyílt tanúbizonyságát adták annak, nekik tetszik az az ingatlan, ami előtt állnak. A szomszédok közbeléptek.

Szoljon.hu

Phone with opened handset on office table. Focus on handset

Még csütörtökön a délelőtti órákban egy állampolgári bejelentés érkezett a Jászberényi Rendőrkapitányságra — mondta el Fazekas-Füzesi Nóra főhadnagy, a berényi kapitányság sajtóreferense. A telefonáló elmondta, hogy Jászberényben a munkaügyi központ környékén gyanús személyekre figyeltek fel a környékben lakók. A számára ismeretlen nők feltűnően nézegettek be házakhoz, közben folyamatosan telefonálgattak. A járőrök az adott helyszínre siettek, ahol ezt követően fokozott járőrszolgálatot láttak el. A bejelentésben szereplő nő a rendőrautó megérkezésével egy időben eltűntek a háztól.

A főhadnagy kiemelte, a rendőrségre érkező jelzés alapján, a lakosság segítségével, feltételezhetően sikerült megelőzni egy bűncselekményt, hiszen ilyen esetről, az érintett környékről nem érkezett bejelentés.
— Kérek mindenkit, ha ilyen, vagy ehhez hasonló dolgot észlel, azonnal értesítse a rendőrséget, mert ezzel megelőzhetőek a betörések, lopások — tette hozzá a sajtóreferens.

Szoljon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!