Kék hírek

2013.04.15. 11:04

Egy ház udvarán landolt a részeg sofőr autója

Három ember jogosítványát vették el a rendőrök a megyében, akik a hétvége folyamán ittasan vezettek, egyikőjük balesetet is okozott.

Szoljon.hu

– Túrkevén két embertől vonták be a jogosítványát – mondta el kérdésünkre Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. – 2013. április 14-én egy 24 éves férfi személygépkocsijával lesodródott az úttestről és egy ház kerítését kiütve az udvaron állt meg. A rendőrségi eljárás során igazolódott, hogy alkoholos befolyásoltság alatt ült a volán mögé. Szintén a városban egy  58 éves részegen autózott, amit az alkoholszondás ellenőrzés is igazolt. Ezért előállították mindkettőjüket, ellenük eljárás indult a Túrkevei Rendőrőrsön.

Szolnokon, a szolgálatot teljesítő egyenruhások a késő esti órákban ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő személyt a városban. M. Sándorról az igazoltatás során derült ki, hogy járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állt. Ezért a járőrök előállították, majd kihallgatását követően pedig őrizetbe került a 24 éves fiatalember.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!