Kék hírek

2013.10.27. 09:38

Családi házból loptak: az egyik tolvajt elfogták, a másikat körözik

A két férfi szombaton hajnalban ment be egy családi házba, onnan ruhákat, bankkártyát és készpént vittek el. F. Sándort a rendőrök őrizetbe vették, társa ellen körözést rendeltek el.

SZOLJON

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Sándor és S. Elemér abádszalóki lakosok ellen. A két férfi szombaton a hajnali órákban a nyitott bejárati ajtón bement egy abádszalóki családi házba, ahonnan különféle ruhákat, bankkártyát és készpénzt tulajdonított el.

A rendőrök a beszerzett adatok alapján és a jó személyismeretüknek köszönhetően rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. F. Sándort előállították a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették, ismeretlen helyen tartózkodó társa ellen körözést rendeltek el - tájékoztatta portálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!