Kék hírek

2013.10.13. 10:43

Interneten hirdetett, átverte a vevőket

A Jászladányi Rendőrőrs befejezte a nyomozást annak az ásotthalmi férfinak az ügyében, aki alig két hónap alatt fél tucat sértettet csapott be internetes oldalakon megjelentetett hirdetéseivel.

Szoljon.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság Jászladányi Rendőrőrse eljárást folytatott csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Norbert Vince ásotthalmi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 34 éves férfi 2012. júliusában és augusztusában több internetes portálon hirdetett eladásra műszaki és mezőgazdasági eszközöket, melyek vételárát egy megadott bankszámlaszámlára kellett utalniuk a sértetteknek, de az is előfordult, hogy cserekészüléket ígért a vásárlónak.

A vevők a kifizetett terméket, cserekészüléket nem kapták meg, és a pénzüket sem kapták vissza. A jászsági nyomozók a begyűjtött adatok és információk alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves férfit, majd a Jászladányi Rendőrőrsön 2013. szeptember 17-én gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség a nyomozást 2013. szeptember 26-án befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a napokban a Jászberényi Járási Ügyészségnek megküldte, tájékoztatott Szabó Zita, a megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!