Kék hírek

2013.10.09. 15:38

Lezárult a nyomozás a fiatalkorú fiú ellen

Befejeződött a nyomozás az ellen a fiatalkorú fiú ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint az egyik jászladányi családi ház tetőszerkezetét megbontotta, és az ingatlan padlásáról különféle szerszámokat tulajdonított el.

Szoljon.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság Jászladányi Rendőrőrse eljárást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy fiatalkorú jászladányi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 17 éves fiú 2013. május 25-én 18 óra körüli időben Jászladány egyik családi házának tetőszerkezetét megbontotta, és az ingatlan padlásteréről benzines láncfűrészt illetve fűkaszát tulajdonított el. Az eljárásban a nyomozók olyan információk birtokába jutottak, amelyek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helybéli fiút, akit a Jászladányi Rendőrőrsön  gyanúsítottként hallgatták ki.

A Jászberényi Rendőrkapitányság Jászladányi Rendőrőrse a nyomozást 2013. szeptember 24-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a napokban a Szolnok Járási Ügyészségnek megküldte.

Szoljon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!