Kék hírek

2013.11.17. 11:28

Családtagjait ütötte, a polgárőrt is lökdöste

Előállították a rendőrök az agresszív karcagi férfit, miután családtagjait bántotta és a járőrökkel kiérkező polgárőrt is lökdöste.

SZOLJON

A rendőrök közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt állították elő a karcagi férfit.

A Karcagi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Karcagon élő K. Lajos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi szombaton 11 óra körül otthonában bántalmazta hozzátartozóit, majd a családi veszekedéshez a járőrrel együtt kiérkező helybéli polgárőrt is többször meglökte.

A rendőrök az agresszív  51 éves férfi elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a karcagi lakossal szemben a családtagok bántalmazása miatt ideiglenes megelőző távoltartást rendelt el, írja a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!