Kék hírek

2013.11.08. 09:35

Fának csapódott, szörnyethalt a férfi

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Jászárokszállás külterületén, a 3203-as úton a településtől kb. 2 kilométerre 2013. november 8-án 8 óra 15 perc körüli időben.

Szoljon.hu

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését Jászárokszállás külterületén.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy Jászberény irányából Jászárokszállás irányába közlekedő személygépkocsi vezetője eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és a jobb oldali útárok mellett egy fának ütközött.

Mint arról Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a Szoljon.hu-nak elmondta, a gépjármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

A közlekedőknek – rövid ideig - teljes útlezárásra kell számítania a baleset helyszínelésének ideje alatt.

10:14:

Félpályás útlezárás mellett folytatják a rendőrök a halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset helyszínelését Jászárokszállás külterületén, a 3203-as számú út 20. kilóméterszelvényénél. Az érintett útszakaszon a teljes lezárást 2013. november 8-án 10 óra 3 perctől feloldották és félpályán, rendőri irányítás mellett váltakozó irányból engedik a forgalmat.

12:32:

Befejeződött a halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset helyszínelése és megszűnt az útlezárás a 3203-as számú út 20. kilométerszelvényében 12 óra 25 perckor. Az érintett útszakaszon a forgalom zavartalanul halad, tájékoztatott Pásztorné Kovács Ágnes.

S. Tóth Anikó, a Szolnok megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője hozzátette: a kocsi úgy csapódott neki az út menti fának, hogy megközelítése a tűzoltók számára is körülményes volt, a jármű fel is borult. A jászárokszállási önkormányzati és önkéntes tűzoltók, valamint a jászberényi hivatásos tűzoltók avatkoztak be, a fát fűrésszel, a roncs egy-egy részét feszítő-vágóval távolították el. Sajnos a sofőr életét nem tudták megmenteni, a balesetben elhunyt, utasa nem volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!