Kék hírek

2014.01.21. 10:55

Bántalmazták az iskolából hazatartó gyermeket

A rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorúakat.

Szoljon.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint két fiatal fiú 2014. január 20-án 14 óra körüli időben Kunmadaras belterületén megállított egy épp az iskolából hazafelé tartó gyermekkorút, akit többször megütöttek, majd a bántalmazást követően elvették a sértett hátizsákját.A bejelentést követően a rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és az ismeretlen tettesek felkutatását, és egy órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves és 17 éves kunmadarasi lakosokat. A fiatalkorúakat a rendőrök előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették őket. A Karcagi Rendőrkapitányság előterjesztést tett az őrizetben lévő gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!