Kék hírek

2014.01.20. 11:03

Két sérültje van a buszbalesetnek

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt ma Szolnok belterületén hétfőn 10 óra 18 perc körüli időben az Ady Endre út és a Pozsonyi út kereszteződésében.

Szoljon.hu

A jelenlegi adatok szerint egy személygépkocsi ütközött egy helyi autóbusszal. A balesetben három személy sérült meg, tájékoztatta a Szoljon.hu-t dr. Botkáné Belinszky Nóra, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség a baleset helyszínelését megkezdte, forgalomkorlátozás az érintett útszakaszon nincs.

16:20:

Pásztorné Kovács Ágnes rendőrségi sajtószóvivő legfrissebb információi szerint  a korábbi közleményükben foglaltakkal szemben - nem ütközött össze a két jármű.
Egy szabálytalankodó autós kényszerítette vészfékezésre azt a menetrend szerint közlekedő helyi autóbuszt, amelyen utasok sérültek meg.

A 24/A jelzésű járattal egy irányba haladó személyautó vezetője szabálytalanul váltott sávot, és ezzel vészfékezésre kényszerítette a busz sofőrjét - ismertette. Emiatt - a korábbi közleményükben szereplő hárommal szemben - két utas sérült meg a buszon, a mentők kórházba vitték őket – tette hozzá.
Az MTI úgy tudja, hogy a két idősebb szolnoki nő könnyebb sérüléseket szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!