Kék hírek

2014.01.03. 11:52

Szörnyethalt az elgázolt két nő

Ketten vesztették életüket Karcag külterületén a balesetben. A rendőrök félpályás útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését.

szoljon.hu

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Karcag külterületén a 4206-os számú út 10. kilométerszelvényében január 3-án 10 óra körüli időben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Karcag irányából Bucsa irányába közlekedő személygépkocsi eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol az út szélén tartózkodó gyalogosokat elütötte, akik közül két nő a helyszínen életét vesztette. A harmadik gyalogost a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrök félpályás útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, tájékoztatta a Szoljon.hu-t Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

13:45:

A rendőrök január 3-án 13 óra 40 perckor befejezték a baleset helyszínelését Karcag külterületén, a 4206-os számú út 10. kilométerszelvényében, ahol 10 óra körüli időben két bucsai nő vesztette életét.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Fotó: JNSZ MRFK
[/caption]

A rendelkezésre álló adatok szerint egy Bucsa irányába haladó személygépkocsi eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldalba és elütötte az ároktisztítási munkálatokat végző bucsai lakosokat.

A helyszínen két nő vesztette életét, egy asszonyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek, tájékoztatott Pásztorné Kovács Ágnes.

 

A Karcagi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a személygépkocsi vezetője, K. András bucsai lakos ellen és szakértők bevonásával vizsgálja a baleset bekövetkezésének okait, körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!