Kék hírek

2014.01.21. 10:47

Tizenhárom kukát akartak ellopni a vonatról

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Géza és V. Mihály nyíregyházai lakosok ellen.

Szoljon.hu

A 22 éves illetve 28 éves férfiak 2014. január 20-án 21 óra 45 perc körüli időben a Budapest- Nyugati pályaudvarról Szolnokra tartó vasúti szerelvény egyik kocsijában szemetes kukákat feszítettek le abból a célból, hogy azt eltulajdonítsák. Szolnokon a vasútállomás egyik dolgozója észlelte a lopást, aki kollégái segítéségével az egyik férfit a vonaton, míg menekülő társát a vasúti sínek között visszatartotta, majd a vonatra kísérte. A helyszínre kiérkező járőrök megállapították, hogy az eltulajdonítani kívánt tizenhárom darab kuka egy része a vonaton volt összegyűjtve, míg a másik részét a menekülő K. Géza táskájába rejtette. A rendőrök a nyíregyházi lakosokat előállították a Szolnoki  Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsított kihallgatásuk mellett őrizetbe vették őket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!