Kék hírek

2014.01.24. 15:42

Veréssel fenyegette meg fiatalkorú ismerősét

A Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy fiatalkorú szolnoki lakos ellen.

Szoljon.hu

Egy szolnoki nő tett bejelentést a rendőrségre, mely szerint 2013. március 25-én a kora délutáni órákban Szolnok belterületén egy fiatal fiú veréssel fenyegette meg gyermekét, hogy a rajta lévő pólóját megszerezze. A fia a fenyegetésnek eleget tett és a pólóját átadta.

Mint arról a megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hírportálunkat tájékoztatta, a 13 éves sértett az esetről kezdetben még a szüleinek sem mert beszélni, majd tekintettel arra, hogy a cselekmény valódi elkövetőjétől félt, a nyomozást is rossz irányba terelve, más személyt nevezett meg a súlyos bűncselekmény gyanúsítottjaként.

Az eljárás során beszerzett adatok alapján azonban a nyomozók megállapították, hogy a rablást egy másik szolnoki fiatal követte el. A 15 éves fiút a rendőrök 2013. november 27-én a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság az ügyben a nyomozást 2014. január 10-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Szolnoki Járási Ügyészségnek a napokban megküldte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!