Kék hírek

2014.03.26. 15:11

Talicskával lopták el a hordókat

A sértett felismerte saját holmiját, amit a férfiak egy talicskán toltak Kunszentmárton egyik utcáján.

Szoljon.hu

Egy kunszentmártoni lakos kért rendőri intézkedést március 25-én a kora délutáni órákban, tájékoztatott Szabó Zita, rendőrségi sajtószóvivő.
A sértett a bejelentést megelőzően gyalogosan közlekedett Kunszentmárton egyik utcáján, amikor három fiatal férfira lett figyelmes, akik egy talicskán hordókat toltak.

Mikor közelebb ért a csapathoz, akkor ismerte fel saját hordóit, amiben gabonát tárolt a közeli és jelenleg családi házában. Azonnal értesítette a rendőrséget. A rendőrök megállapították, hogy B. Ádám, Cs. Mihály és K. Norbert kunszentmártoni lakosok a bejelentést megelőzően bementek a lakatlan ingatlanba, ahonnan az egyik szobából ellopták a hordókat és néhány méter ereszcsatornát. A rendőrök a két 21 éves férfit és 18 éves társukat előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Szoljon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!