Kék hírek

2014.04.30. 15:55

Hamisított, hogy pénzhez jusson

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a hamis magánokirat felhasználása vétség és más bűncselekmények elkövetése miatt indított eljárást az öcsödi asszony ellen.

Szoljon.hu

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást folytatott hamis magánokirat felhasználása vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K.-né J. Julianna öcsödi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a 36 éves nő 2011. szeptemberétől kezdődően több alkalommal a vele közös háztartásban élő férfi aláírását meghamisítva leveleket küldött egy hatóság részére abból a célból, hogy a férfi nyugdíjához hozzájusson. 

A nő miután jogosulatlanul megszerezte a férfi bankkártyáját is, 2012. szeptemberéig többször vett fel készpénzt a kártyáról, illetve használta fel azt vásárlásokra.

A rendőrök az ügyben végzett széleskörű adatgyűjtések és a beszerzett információk alapján gyanúsítottként hallgatták ki a 36 éves öcsödi lakost, aki a cselekményekkel kapcsolatban beismerő vallomást tett.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság a nyomozást 2014. április 8-án befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészség részére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!