Kék hírek

2014.11.25. 11:50

Lezárt akta: testi sértés miatt kell felelniük

Vádemelési javaslattal zárta le a Jászapáti Rendőrőrs azt a nyomozást, amelyet a Jászapátin történt bántalmazás miatt testi sértés bűntett minősített esetének elkövetése miatt rendelt el.

Szoljon.hu

A nyomozás adatai szerint a támadók 2014. szeptember 3-án 19 óra körüli időben bejutottak ismerősük Jászapátin lévő családi házának udvarára, ahol tettleg bántalmazták az ott lakó férfit.

A Jászapáti Rendőrőrs munkatársai megállapították, hogy a 35 éves F. Kálmán és a 23 éves Sz. László helyi lakosok többször megütötték a sértettet, cselekményük elkövetésekor a jelenlévő 30 éves F. Anita bátorította a támadókat. A sértett az orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. A rendőrök a gyanúsítottakat elfogták és előállították a rendőrségre, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A helyi lakosok a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A Jászapáti Rendőrőrs a három jogsértő ellen testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Jászberényi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!