Kék hírek

2014.11.05. 17:05

Riadalom: könnygáz a postán, meneküktek a kismamák

Gázsprayt használt egy férfi az egyik szolnoki postahivatalban, miután egy másik férfival vitája támadt. Az ügyféltérből menekültek az emberek az irritatív anyag miatt.

Szoljon.hu

Pillanatok alatt történt minden – számolt be lapunknak egy ügyfél, aki az egyik szolnoki postán próbálta meg feladni leveleit. – Csak annyit tudok elmondani, hogy egy férfi odalépett egy másikhoz és azt valamiféle sprayjel lefújta. Ezt követően köhögni kezdtünk, több kismama is volt ott a környezetemben, azonnal átmenekültünk a várócsarnok egy másik oldalára. Utána láttuk, hogy azok ketten összeverekednek, majd az utcán folytatódott a vita. Ezután a környékbeli kis utcákban eltűntek – számolt be minderről egy asszony.

A rendőrség megerősítette, hogy szerdán délután az egyik szolnoki postahivatalban két személy összevitatkozott, majd dulakodni kezdtek. Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense kérdésünkre elmondta, a rendőrség a helyszínen van és adatgyűjtést végez. További részletekről azonban későbbre ígért tájékoztatást.
A hivatalból az emberek egy része az utcára menekült, a biztonsági személyzet kiszellőztette az épület ügyfélterét, ahol feltételezhetően valamilyen irritatív anyagot tartalmazó sprayt használtak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!