Kék hírek

2015.06.15. 15:59

Két személyautó ütközött, hárman megsérültek

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. június 15-én 15 óra 30 perckor Jászberény belterületén, a Kossuth Lajos út 110. előtti kereszteződésben.

Szoljon.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi, eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A balesetben három személy megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen elláttak - közölte honlapunkkal Szabó Zoltán, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a város hivatásos tűzoltói siettek a balesethez, és mindkét autót áramtalanították.
Mivel az útpálya egy részét és a kerékpárutat is elfoglalják a megrongálódott autók, az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljesen lezárták. Jászberény belvárosa felől a Deák utca irányába, Nagykáta felől a Béla utca felé érdemes kerülni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!