Kék hírek

2015.06.19. 15:03

Kigyulladt egy festéket és hígítót szállító kamion Kenderesen

Eloltották a tűzoltók a Kenderesen, a 4-es főúton kigyulladt kamiont. A kamion rakterében több tonna festék és ipari ragasztó volt, emellett bútorokat és egy kis traktort is szállított a jármű.

Szoljon.hu

A pótkocsi nagy része megsemmisült a tűzben. A tűzoltók végigjárták a közeli lakóépületeket, egy embernek kellett rövid időre elhagynia az otthonát. A 4-es főutat lezárták, várhatóan délután 5 órakor indulhat meg rajta a forgalom, a rendőrség eltereli a forgalmat - tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

[caption id="" align="alignleft" width="425"] FOTÓ: Daróczi Erzsébet
[/caption]



Korábban írtuk

Kigyulladt egy veszélyesáru-szállító kamion pótkocsija Kenderesen, a 4-es főút belterületi szakaszán, a 140-es kilométerénél - tájékoztatott a katasztrófavédelem. A helyszínre a kisújszállási, a kunhegyesi és a karcagi tűzoltókat is riasztották, illetve a rakomány jellege miatt a helyszínre tart a katasztrófavédelmi mobillabor és a műveleti szolgálat is. A jármű festéket és hígítót, valamint egy kisebb traktort is szállít, a lángoló pótkocsiból kisebb robbanásokat hallottak a tűzoltók. A tűzoltók légzésvédelem mellett oltják a járművet. A környező lakóépületeket kiürítik, ez egyelőre 5-6 házat érint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!