Kék hírek

2015.06.23. 11:32

Törtek-zúztak, borogattak

A fiatalok egy lépcsőházában törtek-zúztak, beton járólapokat dobáltak az utcára, majd egy parkoló személygépkocsit is felborítottak Jászberényben. A rendőrök elfogták a társaság tagjait.

Szoljon.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 18 és egy 19 éves jászfelsőszentgyörgyi, valamint egy 20 és egy 19 éves jászberényi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok öt társukkal együtt 2015. június 22-én 2 órakor felmentek egy jászberényi emeletes társasház tetejére, ahonnan beton járólapokat dobáltak le az utcára. A fiatalemberek a lépcsőházban hangoskodtak, több virágládát is felborítottak, majd - az utcára kiérve - egy parkoló személygépkocsit az oldalára fordítottak.

[caption id="" align="alignleft" width="425"] FOTÓ: Police.hu
[/caption]

A jászberényi rendőrök a bejelentést követően még a helyszín közelében elfogták a garázda társaság tagjait, majd előállították őket a Jászberényi Rendőrkapitányságára. A nyomozók a beszerzett adatok alapján jelenleg kettő jászberényi és kettő jászfelsőszentgyörgyi lakost hallgattak ki az ügyben gyanúsítottként - számolt be honlapunknak Szabó Zita, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!