Kék hírek

2015.08.31. 14:39

A falat megbontva tört be a lakásba

Befejeződött a nyomozás az ellen a nő ellen, aki a falat megbontva tört be Kisújszálláson egy lakatlan ingatlanba és onnan egy fából készült polcot tulajdonított el.

Szoljon.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség és magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy kisújszállási lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 34 éves nő 2015. január hónapban kisújszállási albérletében megbontotta az albérlete és a szomszédos lakatlan ingatlan közötti közös falrészt, majd a kamrában, a falba beépített és azon átvezetett faanyagból készített polcot kiszedte és azt eltulajdonította.

A nő ezt követően 2015. február 5-én 14 óra és 2015. február 6-án 14 óra között a közös falrészt tovább bontotta, azon keresztül átment a szomszédos ingatlanba, de a riasztó jelzésére elmenekült és a téglákat visszapakolta.
A bejelentést követően a kisújszállási rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a jogsértőt, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak.
A Karcagi Rendőrkapitányság Kisújszállási Rendőrőrs a nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Karcagi Járási Ügyészség részére - értesítette a Szoljon.hu-t Szabó Zoltán, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!