Kék hírek

2015.08.09. 16:33

A hőségben rosszul lett férfin segítettek a rendőrök

A szolnoki lakos az egyenruhásoknak elmondta: nem sérült meg, de rosszul érzi magát, fájdalmai vannak, nehezen kap levegőt. A rendörök mentőt hívtak hozzá.

SZOLJON

Egy szolnoki járőr és társa segített a hőség miatt rosszul lett férfin Szolnokon - tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. Közölték: a Szolnoki Rendőrkapitányság járőre és a Szolnok Városi Közterület-felügyelet szolgálatos munkatársa vasárnap nem sokkal dél előtt talált rá a városban egy magatehetetlen állapotban a tűző napon fekvő 60 éves férfira. A szolnoki lakos egy padon feküdt, nem tudott lábra állni.

A rendőr kérdésére alig hallhatóan közölte, hogy nem sérült meg, de rosszul érzi magát, fájdalmai vannak, nehezen kap levegőt. A járőr és társa felsegítették, árnyékos helyre kísérték, majd értesítették a mentőszolgálatot. A mentőszolgálat kiérkező munkatársai a férfit megvizsgálták és további ellátás céljából kórházba vitték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!