Kék hírek

2015.08.31. 14:25

Elütötte a kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott

A rendőrök 24 órán belül azonosították és elfogták a gépkocsi vezetőjét. A Jászberényi Rendőrkapitányság lezárta a nyomozást az ügyben és vádemelési javaslattal élt a cserbenhagyó nő ellen.

Szoljon.hu

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt 2015. május 4-én 17 óra 20 perckor Jászapáti belterületén, ahol egy személygépkocsi elütött egy a kerékpárúton közlekedő kerékpárost. A kerékpáros elesett és könnyű sérüléseket szenvedett. A gépkocsi sofőrje megállt, de a gépkocsiból nem szállt ki, majd a sértettel történt szóváltást követően segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrök a helyszínelés adatai és a beszerzett információk alapján rövid időn belül azonosították az okozó járművet és annak vezetőjét. A nyomozók telefonon fölvették a kapcsolatot az igari lakossal, aki előbb tagadott és bontotta a vonalat, majd önként megjelent a Jászberényi Rendőrkapitányságon.

A Jászberényi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 64 éves nő ellen.
A hatóság a nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Szolnoki Járási Ügyészség részére a napokban megküldte - számolt be honlapunknak Szabó Zoltán megyei rendőrségi sajtóreferens.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!