Kék hírek

2015.08.15. 08:56

Magatehetetlen férfit találtak az utcán a rendőrök

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy tiszaföldvári lakos ellen.

Szoljon.hu

Állampolgári bejelentés alapján a rendőrök 2015. augusztus 14-én 22 óra 15 perckor Tiszaföldvár egyik utcájában egy földön fekvő, magatehetetlen férfit találtak. A járőrök kérdéseire a férfi elmondta, hogy az este egy közeli sörözőből kerékpárjával indult haza, de vélhetően elesett és elaludt. A kiérkező rendőrök értesítették a mentőszolgálatot, a mentősök a sérült férfit kórházba vitték.

A járőrök a helyszín közelében intézkedés alá vontak egy a kerékpárral közlekedő 50 éves férfit, aki elmondta, hogy a kerékpár nem az övé, azt egy földön fekvő férfi mellett találta, megtetszett neki, ezért magához vette. A rendőrök a jogsértőt elfogták és előállították a Tiszaföldvári Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, a kerékpárt lefoglalták - tájékoztatta a Szoljon.hu-t Szabó Zoltán, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!