Kék hírek

2016.03.18. 16:11

Bántalmazták, majd kirabolták

A tiszafüredi rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a három tiszaderzsi lakost, akik otthonában raboltak ki egy helyi férfit.

Szoljon.hu

Ismeretlenek jelentek meg csütörtökön 19 órakor a tiszderzsi férfi otthonánál, majd a ház verandáján tartózkodó sértettet lefogták, bántalmazták, ruházatát átkutatták, majd a nála lévő pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel együtt eltulajdonították. A három támadó a sértett segítségkiáltásának hatására a helyszínről futva elmenekült.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] FOTÓ: Police.hu
[/caption]
 
A Tiszafüredi Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, mely rövid időn belül eredményre vezetett. A nyomozók azonosították a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három tiszaderzsi lakost, akiket elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A rendőrök a 19 éves és a 20 éves férfiakat, illetve a 20 éves nőt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására - mondta el honlapunknak a megyei rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!