Kék hírek

2016.03.15. 10:11

Eljárás indult a 17 éves fiú ellen

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kisújszállási lakos ellen.

Szoljon.hu

A 17 éves fiú szombat 11 óra és vasárnap 11 óra között Kisújszállás településen az egyik családi ház udvarára a kerítésen keresztül bemászott. A fiatalkorú az ingatlan nyitott melléképületéből élelmiszereket, italokat, valamint egy fonott kosarat eltulajdonított. A bejelentést követően a helyi rendőrök a jogsértőt néhány órán belül azonosították és lakásán elfogták.

A nyomozók a házkutatáskor az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták. Az egyenruhások a fiatalt előállították a Kisújszállási Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt beismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy az ellopott étel és ital egy részét családjával együtt elfogyasztotta - számolt be honlapunknak Szabó Zoltán, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!