Kék hírek

2016.03.11. 09:36

Kitört fogak, eltört álkapocs - három kisfiú kórházban

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett, testi sértés bűntett és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy fiatalkorú karcagi lakos ellen.

Szoljon.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves fiú csütörtökön 11 órakor Karcagon, a vasúti töltésnél szóváltásba keveredett három fiatalkorú kisújszállási fiúval, majd bántalmazta is őket. A támadó miután megverte a három fiatalt, a cipőiket és a kabátjaikat elvette, majd távozott a helyszínről. Az elsődleges orvosi vélemény alapján az egyik sértett súlyos, két társa pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

A bejelentést követően a helyi rendőrök néhány órán belül elfogták a bántalmazó fiatalt, akit előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a fiatalkorú támadót gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A rendőrök Karcag egyik lakatlan házában megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított ruhákat és cipőket - tudtuk meg Szabó Zoltán megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] FOTÓ: Police.hu
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!