Kék hírek

2016.03.15. 14:43

Konyhakéssel fenyegetőzött a féltékeny férj

A Szolnoki Törvényszék jogerőre emelte a Kunszentmártoni Járásbíróság ítéletét, melyben egy apára kiskorú veszélyeztetése és folytatólagosan elkövetett zaklatás bűntette miatt két év börtönbüntetést szabott ki.

M. G.

486619366

Fotó: Thirdparty

A férfi szülői felügyeleti jogát gyermeke vonatkozásában megszüntette, illetve elrendelte a korábban vele szemben kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását is.
A megállapított tényállás szerint a férfi és élettársa közösen nevelték 2009-ben született gyermeküket, ám párkapcsolatuk az apa féltékenysége miatt megromlott. A veszekedések 2012 novemberétől állandósultak, mely vitáknak sokszor kisgyermekük is tanúja volt. Történt, hogy 2013. február 2-a reggelén a férfi hangosan érdeklődött, ugyan árulja már el az asszony, kivel csalja meg.

A veszekedés alatt az apa a szintén a szobában tartózkodó gyermekük székét összetörte, majd távozott otthonról. Este érkezett haza, s egyből folytatta is a nő sértegetését. Amikor az asszony a gyermekkel együtt el akarta hagyni a lakást, az apa újabb bútorokat tört össze, majd egy konyhakéssel fenyegette meg az anyát, aki végül a gyermekével a karjában segítségért kiáltozva az utcára menekült...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!